Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susţine că rezultatul votului la moţiunea de cenzură de joi este consecinţa unui şir de greşeli pe care le-a făcut PSD, începând cu răsturnarea propriului guvern în anul 2017. Ciolacu susţine că nu este unul dintre cei care cred că Viorica Dăncilă ar trebuie să-şi retragă candidatura la alegerile prezidenţiale, arătându-se convins că aceasta va intra în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a spus, joi, într-o intervenţie la Digi 24, că nu l-a surprins rezultatul votului la moţiunea de cenzură.

”Nici PSD-ul nu mai avea matematic majoritatea, dar nici cele cinci partide care au reuşit să treacă moţiunea. Se pare că faptul că noi am rămas izolaţi a contat cel mai mult. (...) Principala greşeală a fost când am depus o moţiune împotriva PSD de către PSD. De acolo au fost mai multe greşeli care au fost decontate, toate, în ziua de astăzi”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu susţine că este convins că Viorica Dăncilă va intra în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

„Urmează să ne strângem, partidul, să vedem calea cea mai bună de urmat, presupun că vor fi nişte şedinţe lungi, ancorate în realitate, iar reforma într-un partid întotdeauna se face când este în opozţie, nu când este la putere”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta a vorbit despre „un nou concept”, de „oameni noi”, de „reorganizare” şi o „reacţie mai rapidă, dar şi de „lucruri foarte clare în ceea ce priveşte comunicarea” PSD.

„Lista de priorităţi a partidului nu a fost cea corectă”, a precizat Ciolacu, arătând că în acest moment locul PSD este în opoziţie.

„Din cunoştinţele mele, nu există în acest moment un mandat a partidului, eu nu am ştiinţă de el. Din punctul meu de vedere PSD a intrat astăzi în opoziţie, cine gândeşte altfel presupun că nu este ancorat în realitate şi părerea mea că aici este locul paridului în perioada următoare. Doamna Dăncilă este preşedintele partidului. Asta este realitatea, eu nu o pot nega. Presupun că urmează să ne strângem forurile partidului şi să luăm nişte decizii, nu sunt unul dintre cei care cred că doamna Dăncilă trebuie să-şi retragă candidatura”, a mai declarat Ciolacu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.