Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, despre acele jaloane din PNRR care au termen de îndeplinire finalul lunii martie, adică joi, că ”nu va fi o problemă de blocaj a PNRR-ului, din neîndeplinirea jaloanelor”. ”Sunt discuţii, cu Comisia, cu anumite jaloane, să se vadă cum se încadrează”, a mai spus Ciolacu, arătând că reformele vor rămâne în PNRR, dar anumite lucruri se vor optimiza în funcţie de necesităţile şi provocările actuale. Haideţi să nu devenim prizonieri ai şanţului nostru, lumea se schimbă odată cu conflictul din Ucraina, a explicat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astăzi am înţeles că ce aveau miniştrii PSD, am făcut o bifare cu dânşii, poate trec prin şedinţa de Guvern de astăzi şi vor fi îndeplinite toate jaloanele de la toată lumea”, a spus Ciolacu, întrebat despre cele 24 de jaloane care au termen de îndeplinire sfârşitul lunii martie. 

Marcel Ciolacu a spus că a avut o discuţie cu premierul Nicolae Ciucă. ”Nu va fi o problemă de blocaj a PNRR-ului, din neîndeplinirea jaloanelor. Sunt discuţii, cu Comisia, cu anumite jaloane, să se vadă cum se încadrează”, a spus el. 

Despre cloud-ul guvernamental, Ciolacu a arătat că a văzut ”opoziţia statului francez în ceea ce provete cloud-ul guvernamental, la zona europeană”. 

”Haideţi să nu devenim prizonieri ai şanţului nostru, lumea se schimbă odată cu conflictul din Ucraina, provocările sunt cu totul şi cu totul altele, mult mai compleze, decât cânmd a fost făcut, cum a fost făcut PNRR-ul. (..) Există discuţii cu Comisia Europeană, nu vorbim de reforme, reformele sunt de neatins în PNRR, dar anumite lucruri se vor optimiza în funcţie de necesităţile şi provocările actuale”, a declarat Marcel Ciolacu, arătând că în zona de agricultură nu a fost prins în PNRR niciun euro, la fel şi Portul Constanţa. 

”Din cauza statul român, din cauza Guvernului, PNRR-ul nu se va bloca”, a dat asigurări Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.