Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri seară, că ”nişte iresponsabili au lăsat Ministerul Sănătăţii aproape o zi fără ministru în plină pandemie, pentru că s-au supărat unii membri ai coaliţiei”. Preşedintele social-democraţilor s-a referit la USR PLUS care a transmis că nu-l mai susţine pe Florin Cîţu, dar ar fi dispuşi să susţină un guvern condus de Ludovic Orban. ”A ajuns USR să conducă România după bunul plac?”, a afirmat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acum vorbim de nişte iresponsabili care au lăsat Ministerul Sănătăţîi aproape o zi fără ministru în plină pandemie, pentru că s-au supărat unii membri ai coaliţiei”, a declarat, miercuri seară, la România Tv, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”dacă Iohannis ar fi respectat spiritul şi legea Constituţiei, nu aveam de-a face cu aşa ceva”.

”A creat această coaliţie cu pierzători care nu au responsabilitate pentru vot, că nu au câştigat alegerile. (...) Vă daţi seama ce înseamnă să nu numeşti un ministru la Sănătate? Cât de iresponsabili să fii să nu participi la şedinţa de Guvern, să îţi iei jucăriile şi să pleci? Nu a spus Barna să nu fie Orban? Acum îl vor iar pe Orban? A ajuns USR să conducă România după bunul plac? Domnul Iohannis e responsabil, a vrut Guvernul sau, făcând o struţocămilă. Acum se văd efectele”, a mai afirmat Ciolacu.

Liderul PSD consider că ”actualul Parlament nu mai reprezintă votul românilor”.

”Dacă ne uităm la votul românilor astăzi, nu mai reprezintă structura Parlamentului ce au votat românii în acest moment. Îl anunţ pe domnul Iohannis că Parlamentul nu mai reprezintă după patru luni voinţă românilor. Să intrăm la guvernare cu Turcan? Ne batem joc? E exclus. Să facă anticipate, să ne întoarcem la popor şi să lăsăm spiritul Constituţiei să îşi facă cursul. Nu poţi să intervii brutal în democraţia unui stat”, a mai afirmat liderul PSD.

Aceasta a mai afirmat că  nu se poate sta ”la şantajul unui partid”.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.