Marcel Ciolacu a declarat că şi-ar dori ca Gabriela Firea să candideze pentru o funcţie în Parlamentul României şi să rămână în linia întâi a PSD. Liderul social-democraţilor a adăugat că va avea o discuţie cu Gabriela Firea după ce încheie conferinţa de presă de luni la sediul partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datoarează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea”, a afirmat Marcel Ciolacu. 

El a mai spus că Gabriela Firea nu este în categoria persoanelor politice anchilozate de prea mult timp în funcţii publice, deoarece ea a avut un singur mandat la Primăria Capitalei.

„Nu, în acest moment din toate statisticile domnul Nicuşor Dan e primarul general al Capitalei. Eu când m-am referit la oameni anchilozaţi de prea mult timp în funcţii publice este evident că nu m-am referit la doamna Gabriela Firea, pentru că a fost la primul mandat. Doamna Gabriela Firea e sigunra care a avut puterea să lupte împotriv aacestei drepte unite. Nu am vorbit. O să am o discuţie cu doamna Gabriela Firea după această conferinţă de presă”, a completat Ciolacu. 

Liderul PSD a precizat, la începutul conferinţei de presă susţinută luni la sediul partidului, că rezultatele la alegerile locale arată că formaţiunea este pe drumul cel bun şi acest lucru dă speranţă social-democraţilor că vor avea un scor politic mult mai bun la parlamentarele din 6 decembrie. El a mai spus că „persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcţii publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau a PNL au fost sancţionate de către români”. 

„Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun. PSD va continua să prezinte şi să propună soluţii şi proiecte concrete pentru cetăţenii României. România are nevoie de o alternativă la ceea ce este acum. Democraţia din România are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune, modern şi adaptat noilor cerinţe din acest moment. PSD a reuşit într-un timp scurt, printr-un program de reconstrucţie şi modernizare de la un scor de 20%, la un scor de peste 30%. În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judeţene, 20 de consilii judeţene şi cel mai mare număr de primari aleşi, aproximativ 1.500 de primari. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucţie internă a dat roade în acest moment. PSD trebuie să se deschidă. Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcţii publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau a PNL au fost sancţionate de către români. Românii au întotdeauna dreptate şi acest lucru trebuie să ne fie calea, atât pentru PSD, cât şi pentru alte partide. Toate aceste lucruri ne dau speranţa că la parlamentare vom avea cu siguranţă un scor politic mult mai bun”, a conchis Marcel Ciolacu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.