Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Focşani, în contextul declaraţiilor de la Şcoala de Vară a partidului, prinvind o candidatură feminină la alegerile prezidenţiale, că va fi candidatul şi locul şi că el, personal şi colegii o susţin pe Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Generală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şi eu m-aş bucura că viitorul preşedinte al României să fie o doamnă. Era o discuţie, un discurs al domnului secretar general PSD în faţă doamnelor. Presupun că a dorit să fie mai binevoitor ca de obicei. Dacă dna Gabriela Firea doreşte să candideze întâi în interiorul partidului pentru a accede la această funcţie (de preşedinte al României - n.r.), eu nu am decât să mă bucur”, a spus preşedintele PSD, la Focşani. Marcel Ciolacu a precizat că singura problemă este legată de alegerea unui candidat pentru primăria Capitalei. ”Singura problema că va trebui şi noi, cu colegii şi cu dânsa, pentru că e preşedinta organizaţiei Bucureşti, să găsim un candidat pentru Bucureşti. Încă nu au fost discuţii clare cine.... Toate alegerile sunt în acelaşi an, 2024, deci e clar că va fi candidatul şi locul”, a explicat Ciolacu. El a continuat: ”Discuţiile mele cu dna Firea au fost că doreşte un nou mandat şi eu personal şi colegii o susţinem pe dna Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Generală”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.