Marcel Ciolacu a anunţat că marţi îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi că a înţeles că Florin Cîţu îşi va depune candidatura la şefia Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mâine (marţi- n.r.) îmi voi depune candidature pentru şefia Camerei Deputaţilor, pentru că se conturează o majoritate. Am înţeles că şi dl Florin Cîţu va depune pentru şefia Senatului. Procedura democratică oriunde în lume, când ţi-ai perdut majoritatea care te susţine, îţi dai demisia”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută luni seara la sediul PSD. 

Întrebat de ce nu a dorit să fie vicepremier din partea PSD, Ciolacu a răspuns: „Este decizie politică pe care am luat-o împreună cu colegii mei. Am avut discuţii despre Guvern. După ce m-am sfătuit cu colegii mei, am luat această decizie”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.