Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat duminică, după o discuţie cu liderii judeţeni ai partidului, despre rotativa guvernamentală care urmează să se producă săptămâna viitoare, că îşi menţine părerea că marile companii ar trebui să plătească impozit cel puţin 1% din cifra de afaceri şi continuă demersul ca la un moment dat România să intre într-o impozitare progresivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost întrebat cum va arăta taxarea pe muncă în noul programul de guvernare, după preluarea funcţiei de premier.

”Eu îmi continui demersul ca la un moment dat România să intre într-o impozitare progresivă”, a spus el. 

Preşedintele PSD a precizat că ceea ce ne-a atras atenţia şi Comisia Europeană şi Banca Mondială se referă la excepţiile pe care le avem şi care în acest moment nu mai creează un climat concurenţial corect.

”Îmi menţin părerea că marile companii ar trebui să plătească impozit cel puţin 1% din cifra de afaceri", a spus Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.