Marcel Ciolacu a anunţat că îl susţine sută la sută pe primarul municipiului Buzău Constantin Toma în realizarea obiectivului de unire a Buzăului cu comuna Ţinteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O şansă imensă de dezvoltare pentru un municipiu de top va fi referendumul din 26 septembrie privind unirea municipiului Buzău cu comuna Ţinteşti! O şansă în plus pentru buzoieni de a avea acces la mai multe investiţii şi locuri de muncă! De aceea îi îndemn pe toţi să spună  «Da» demersului iniţiat de primarul Constantin Toma! Îi îndemn să îi ofere toate instrumentele necesare pentru a duce Buzăul la următorul nivel de dezvoltare! Primarul Constantin Toma a demonstrat deja că are o viziune modernă pentru transformarea Buzăului într-unul dintre cele mai performante municipii din România din punct de vedere economic şi social”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

El a enumerat şi realizările de până acum ale edilului Constantin Toma.

„Realizările de până acum sunt o garanţie că şi Referendumul din 26 septembrie reprezintă un nou pas în atingerea potenţialului uriaş de dezvoltare pe care îl are Buzăul. Şi aici nu vorbim doar de dublarea teritoriului! Vor fi locuri de muncă mai bine plătite, vor putea fi înfiinţate parcuri industriale pe traseul viitoarei Autostrăzi A7 (Ploieşti - Buzău - Paşcani – Siret) şi construit un spital municipal care să deservească toţi locuitorii judeţului! Este un demers unic la nivel naţional şi sunt mândru de primarul Constantin Toma! Este un pionier al adevăratei reforme administrative din România! Modelul său poate inspira şi alţi primari din România să identifice soluţii similare pentru a creşte accesul locuitorilor la bunăstare. Hai să facem Buzăul mare!”, a conchis Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.