Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Bucureşti şi că o va susţine indiferent ce funcţie va ocupa în partid în acel moment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat duminică seară la Antena 3, dacă Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a răspuns: “Doamna Gabriela Firea deja şi-a exprimat şi public şi tot în Comitetul Executiv primii care îşi arată intenţia să candideze sunt cei care sunt în acest moment în funcţie, atât la consilii judeţene, cât şi la primării. Urmează să fie făcute anumite sondaje în judeţe dacă sunt solicitate sau dacă conducerea centrală consideră că este nevoie, dar categoric doamna Gabriela Firea va fi candidatul şi o să o susţin din orice poziţie, fie de simplu membru PSD, fie de preşedinte, fie de preşedinte la Cameră sau preşedinte la Buzău”.

Primarul General Gabriela Firea a anunţat, în 8 decembrie, că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primărie din partea PSD, argumentând că trei ani a muncit de dimineaţă până noaptea şi că a început modernizarea Bucureştiului, ceea ce ”deja se vede şi se simte”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.