Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că el nu a fost la UDMR ca să ceară o susţinere, iar dacă decizia dânşilor este să semneze o moţiune, va exista o moţiune şi dacă este să nu semneze o moţiune, nu va exista o moţiune, ci va fi o dezbatere. Premierul s-a întâlnit, marţi, la Parlament, cu grupurile parlamentare ale UDMR şi minorităţilor naţionale, pentru a le prezenta pachetul de măsuri fiscale cu care îşi va asuma răspunderea în Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu nu am fost la UDMR ca să cer o susţinere. Eu nu am fost la minorităţi ca să cer o susţinere. În fişa mea a postului de prim-ministru este să merg la Parlament şi să stau de vorbă cu liderii politici şi cu colegii mei parlamentari şi să le explic legea de asumare. Este în fişa mea, asta trebuie să fac”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul a continuat: ”Nu am fost acolo să mă duc la domnul Kelemen Hunor să îmi promită ceva. Dacă decizia dânşilor este să semneze o moţiune, va exista o moţiune. Dacă este să nu semneze o moţiune, nu va exista o moţiune, va fi o dezbatere”.

Întrebat ce feedback a primit de la UDMR, Ciolacu a spus: ”Nu am avut, cu siguranţă sper să mă fi ridicat la nivelul aşteptării colegilor mei din UDMR şi să le fi răspuns punctual la întrebările puse”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.