Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, prezent joi la Conferinţa Extraordinară a PSD Buzău a declarat că l-ar propune pentru funcţia de candidat al partidului la prezidenţiale pe primarul Buzăului, Constantin Toma. În replică, edilul şef al Buzăului a spus că nu ar accepta propunerea pentru că ”vrea să moară primar”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de jurnalişti pe cine vede candidat al PSD la preşedinţie, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că l-ar propune pe primarul Buzăului, Constantin Toma.

”Din punctul meu de vedere, aş merge cu Constantin Toma. Trebuie să mergem cu oameni noi, determinaţi. Nu spun în băşcălie”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă ar accepta propunerea, primarul Buzăului a respins categoric ideea, spunând că ”vrea să moară primar”.

În aceeaşi conferinţă de presă, primarul Constantin Toma a fost întrebat dacă va rămâne membru PSD, având în vedere rezultatele slabe de la alegerile europarlamentare şi faptul că a fost curtat de unii lideri de partide precum Victor Ponta sau Eugen Tomac.

”Bineînţeles că am oferte să joc în Liga Naţională, în Champions League, dar la vârsta mea am ales să joc aici, în PSD. Nu pot să mi dau seama unde ne clasăm acum, dar nu în Champions League, probabil în Liga a doua”, a spus Toma, primar al Buzăului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.