Mai mulţi primari din judeţul Caraş-Severin, în frunte cu deputatul PSD Luminiţa Jivan, s-au prezentat vineri în Parlament, la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, ca să îşi exprime susţinerea faţă de Liviu Dragnea, în pofida faptului că la nivel de organizaţie judeţeană s-a decis poziţionarea împotriva liderului social-democraţilor. Acelaşi exemplu l-au urmat şi câţiva primari din Mehedinţi, acolo unde nu a fost organizat comitetul executiv judeţean pentru a lua o poziţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu i-a chemat în faţa presei pe primarii susţinători ai lui Liviu Dragnea pentru a da declaraţii despre faptul că îl sprijină pe liderul PSD şi că nu sunt de acordul cu mandatele pe care le-au primit preşedinţii de filiale în CEx.

"În judeţul Caraş-Severin s-a făcut un Comitet Executiv, însă noi suntem aici, cu o parte dintre primari. Am venit să-l susţinem pe preşedintele Liviu Dragnea, pentru că nu suntem de acord cu decizia Comitetului. Care s-a dat prin vot, aşa este, însă îl susţinem pe Liviu Dragnea. Împreună cu 25 de primari ai judeţului Caraş-Severin îl susţinem pe Liviu Dragnea deoarece este un preşedinte care a adus PSD la un scor extraordinar. Mi se pare absurd să schimbăm un preşedinte care este performant”, a declarat deputatul PSD de Caraş-Severin Luminiţa Jivan.

Când jurnaliştii i-au atras atenţia că la nivel de organizaţie judeţeană votul stă cu totul altfel, iar liderul de filială a fost mandatat, cu vot majoritar, să voteze împotriva lui Liviu Dragnea în şedinţa CEx, deputatul a repetat că ei contestă decizia comitetului executiv judeţean, apoi le-a întors spatele şi a plecat.

La fel au procedat şi primarii din judeţul Mehedinţi, unde nu a fost organizat un comitet executiv judeţean pentru mandatarea liderului de filială.

"Noi suntem aici să-l sprjinim pe domnul Dragnea. Noi suntem pentru continuitate şi vrem ca toate lucrurile să fie bune, nu vrem o ruptură, dar e important să continuăm până în 2020 cu Liviu Dragnea”, a spus un primar din Mehedinţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.