Ludovic Orban a declarat că sunt o serie de elemente care dau o anumită veridicitate documentului de la Guvern referitori la strategia de campanie a echipei care îl susţine pe prim-ministrul Florin Cîţu la şefia PNL. El a reinterat că persoana care a elaborat documentul respectiv nu are ce căuta la Palatul Victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu mă pricep aici exact despre ce este vorba. Repet, nu am citit documentul în amănunt. M-am uitat în mare pe document şi sunt o serie de elemente care oarecum dau o oarecare veridicitate documentului. De aceea am spus, dacă documentul este adevărat, cine l-a elaborat şi cine se ocupă cu aşa ceva, adică cu o anti-campanie faţă de PNL şi faţă de preşedintele PNL, nu are ce să caute la Palatul Victoria. Dacă este adevărat, v-am spus punctul meu de vedere, nu este normal, este total nefiresc, dacă este adevărat este total ilegal ca angajaţi de la Guvern să lucreze în campania politică internă”, a afirmat Ludovic Orban, marţi la Parlament. 

Întrebat cum făcea diferenţa dintre consilierii de stat care lucrau doar pentru Guvern şi cei care munceau pentru PNL, Orban a răspuns: „Toţi consilierii de stat, toţi secretarii de stat , toţi cei angajaţi din Secretariatul general al Guvernului, cei din Cancelarie, trebuie să îşi desfăşoare activitatea pentru îndeplinirea obligaţiilor de serviciu în interes public. Toţi consilierii mei de stat aveau atribuţii pe domenii şi fiecare avea anumite obiective pe care trebuia să le îndeplinească”.

Liderul liberalilor a adăugat că nu a discutat cu premierul Florin Cîţu despre acest document apărut în spaţiul public. 

 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.