Ludovic Orban, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, a declarat, miercuri, la Cluj, că până în prezent are sprijinul a 27 din cei 47 de preşedinţi de filiale, el considerând ca are prima şansă la câştigarea alegerilor interne din 17 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Stau foarte bine, nu există decât primul loc, de departe se vede că am prima şansă, sunt 27 de preşedinţi din 47 care au semnat moţiunea mea, în urma consultării filialelor judeţene. Există un sprijin consistent, evident foarte puternic, şi în celelalte filiale există o susţinere, mai sunt filiale care nu s-au exprimat şi care, cel mai probabil, mă vor susţine. Ofer o cale aproape sigură de a readuce PNL la putere”, a spus Ludovic Orban.  

Ludovic Orban a fost prezent, miercuri, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu membrii organizaţiei judeţene a PNL, el prezentând programul cu care va candida la Congresul partidului din 17 iunie. La funcţia de preşedinte al PNL mai candidează Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.