Premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, au verificat, joi, stadiul lucrărilor la Magistrala M5 de metrou, secţiunea Râul Doamnei – Eroilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, premierul a solicitat antreprenorilor să-şi onoreze termenele contractuale de finalizare a lucrărilor, respectiv sfârşitul lunii iunie 2020 pentru darea în trafic.

În plus, Ludovic Orban a subliniat că Executivul va asigura toate resursele necesare.

”Acest proiect este aşteptat de mult timp de bucureşteni şi trebuie să le arătăm că poate fi finalizat. De asemenea, este nevoie să acordăm o atenţie deosebită investiţiilor la Metrou pentru că reprezintă o soluţie foarte bună de transport în Bucureşti”, a afirmat prim-ministrul.

Magistrala 5 de metrou, Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiţei este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou, pe o lungime construită de 6,871 km.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.