Ludovic Orban a afirmat, vineri la Bacău, că PNL este un partid serios şi unit, iar indiferent de rezultatul competiţiei interne pentru şefia partidului, iar liberalii sunt colegi unii cu alţii şi vor merge mai departe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PNL este un partid serios, un partid unit, în care chiar dacă există o competiţie în interior, noi suntem colegi. Indiferent de rezultatul competiţiei, noi mergem mai departe. Acolo unde există competiţie, oamenii au posibilitatea să aleagă care este candidatul şi echipa care este cea mai bună şi, până la urmă, important este ca după aceste alegeri să rămânem în continuare colegi, parteneri, să acţionăm în conformitate cu angajamentele pe care le-am luat faţă de cetăţeni”, a declarat Ludovic Orban, vineri la Bacău.

Chestionat ce atuuri are comparativ cu Florin Cîţu, liderul PNL a spus că nu poate face o apreciere a propriilor trăsături printr-o comparaţie cu un contracandidat.

„Sunt un om care practic şi-a petrecut aproape toată viaţa matură în PNL, pentru că am servit PNL şi interesul public în general de peste 30 de ani. Sunt un om extrem de serios, sunt un om pe care oricine se poate baza. Sunt un om care dacă a făcut o înţelegere cu cineva, face tot posibilul să respecte înţelegerea respectivă. Politica este o chestiune de încredere, încrederea se câştigă greu şi se pierde foarte uşor, ori eu am câştigat treptat, treptat, încrederea foarte multor colegi, prin felul meu de a fi, prin ceea ce am făcut. Eu dacă promit că fac ceva, marea majoritate a colegilor mei o să fie aproape siguri că voi face lucrul respectiv, pentru că nu-mi place să promit lucruri pe care nu le fac”, a explicat Orban.

Acesta mai precizat că are cunoştiinţe vaste cu privire la administraţie, politică, economie şi relaţii internaţionale. El a mai spus că nu poate oferi un motiv cu privire la unii colegi care au declarat că îl susţin pe Florin Cîţu la şefia PNL.

„Întrebaţi-i pe ei. Ei n-au plecat de lângă mine, ei sunt lângă mine. Vor, nu vor, sunt lângă mine”, a completat liderul liberalilor.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.