Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a transmis miercuri un mesaj cu ocazia celebrării Zilei Naţionale a Ambulanţei şi a precizat că „personalul din serviciile de ambulanţă luptă cu profesionalism, zi de zi, pentru salvarea vieţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Îi sărbătorim astăzi pe toţi cei care îşi desfăşoară activitatea în cadrul serviciilor de Ambulanţă, oameni dedicaţi, aflaţi mereu la datorie. Transmit urările mele calde personalului operativ din serviciile de ambulanţă care, zi de zi, cu profesionalism, luptă pentru salvarea vieţii. Le mulţumesc în special pentru eforturile incredibile din perioada pandemiei, când, cu forţă şi curaj, au luptat pentru viaţa fiecărui bolnav de COVID-19, punându-şi de multe ori propria viaţă în pericol. Ne rugăm pentru cei care au fost răpuşi de acest virus, adevăraţi eroi în lupta cu pandemia, care nu vor fi uitaţi niciodată. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi în fiecare zi pentru apărarea vieţii românilor”, a scris Ludovic Orban, miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.