Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit sâmbătă, la Bihor, despre obligaţia conducerii PNL şi a Guvernului liberal de a sprijini toate administraţiile locale conduse de către reprezentanţi ai partidului, el refuzând să facă referire la alegerile interne pentru preşedinţia partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prezent sâmbătă în judeţul Bihor, la conferinţa de alegeri a filialei PNL din acest judeţ, liderul liberal s-a adresat delegaţilor la conferinţa judeţeană imediat după discursul premierului Florin Cîţu. El i-a asigurat pe liberalii bihoreni că va sprijini proiectele de dezvoltare locală, enumerând unele dintre acestea, subliniind că are „un nivel de cunoaştere” ridicat în ceea ce priveşte proiectele locale şi că el reprezintă „o garanţie că de la nivel naţional toate aceste proiecte vor fi sprijinite”.
„Obligaţia conducerii Partidului Naţional Liberal şi a Guvernului Partidului Naţional Liberal este aceea de a sprijini toate proiectele comunităţilor locale conduse de primarii liberali şi a judeţelor conduse de preşedinţi de Consilii Judeţene ai PNL. La guvernare oamenii te judecă după ceea ce faci efectiv”, le-a transmis Orban delegaţilor prezenţi la conferinţa de alegeri a PNL Bihor.
Liderul liberal nu a făcut referire la Congresul din 25 septembrie explicând că nu face acest lucru pentru că „mai avem timp până atunci”.
„Ce vă garantez: voi fi alături de dumneavoastră oricând veţi avea nevoie de mine şi voi fi în prima line a bătăliei politice în toate campaniile pe care le vom derula în următorii patru ani de zile”, le-a mai spus Orban liberalilor bihoreni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.