Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că anunţata intenţie de a schimba prefecţii şi subprefecţii USR PLUS şi anunţarea cancelariilor occidentale despre moţiunea USR PLUS alături de AUR ar însemna ”să ardem toate punţile”. Orban a adăugat că nu înşelege care este mobilul crizei guvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La Guvern, în momentul de faţă se pregătesc hotărâri de guvern pentru demiterea tuturor prefecţilor şi  subprefecţilor USR PLUS. Florin Cîţu, înainte de întâlnirea de la coaliţie, în declaraţia de presă, a spus că informează cancelariile occidentale că USR PLUS a făcut moţiune de cenzură, că va face moţiune de cenzură, că încă nu se hotărâse, cu AUR. Chiar vrem să ardem toate punţile? Chiar vrem să nu mai avem nicio şansă să le construim?”, a declarat Ludovic Orban, la Deva, sâmbătă.

Liderul PNL a mai declarat cănu înţelege mobilul acestei crize politice.

”Singura formulă politică care ne poate genera o majoritate parlamentară, care să ne dea un guvern decent, care într-adevăr să poată face lucruri care noi ne-am angajat să le facem în faţa oamenilor, printr-o colaborare şi găsire a unui punct comun. Nu înţeleg mobilul aceste crize, vă spun sincer”, a declarat Orban.

Preşedintele PNL a mai adăugat că nu este omul care să facă ”blaturi pe sub masă cu adevăraţii inamici”.

”Ce vă garantez este că rămân acelaşi om. Un om al echilibrului, un om raţional, un om care întotdeauna va căuta cele mai bune soluţii pentru PNL, un om care să poată să garanteze menţinerea PNL la guvernare, într-o coaliţie decentă, nu cu blaturi pe sub masă, cu adevăraţii noştri inamici, o coaliţie care cu adevărat să dea şansa PNL să intre în istorie prinrealizări pe care le aşteaptă toţi românii. Eu pot să garantez aceste lucruri, dar evident că nu pot să le garantez de pe pozişia de simplu membru al PNL”, a declarat Orban.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.