Ludovic Orban a precizat, referitor la cazul senatorului PNL Eugen Pîrvulescu care a fost pus sub control judiciar de către DNA, că partidul va proceda conform prevederilor statutare. Liderul liberalilor a adăugat că o variantă ar fi ca acesta să se autosuspende din PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am înţeles că e luată decizia de control judiciar. Vom proceda conform prevederilor statutare”, a explicat Ludovic Orban, întrebat joi despre subiect.

Liderul PNL a mai spus că o variantă ar fi ca Eugen Pîrvulescu să se autosuspende din formaţiune.

„Are această variantă ca să nu trebuiască să luăm noi o decizie”, a mai spus Orban, care a participat la ceremonia de Ziua Imnului Naţional organizată în Piaţa Tricolorului din Capitală.

Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu este cercetat de DNA sub control judiciar după ce şi-ar fi folosit influenţa, ca lider de filială, pe lângă membrii unor comisii de concurs de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman, cărora le-ar fi cerut să îi dea subiectele pentru concursuri organizate pentru posturi de asistent medical şi şofer. De asemenea, el le-ar fi solicitat să favorizeze candidaţii indicaţi de el pentru a obţine aceste posturi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.