Fostul lider liberal Ludovic Orban a primit decizie de excludere din PNL în şedinţa de vineri a Biroului Executiv al partidului, care urmează să fie validată de Consiliul Politic Naţional. Ludovic Orban a declarat, vineri, după ce a părăsit şedinţa PNL în care s-a propus excluderea sa din partid, că este mândru şi onorat că este victima unei găşti demolatoare care a luat o decizie absurdă, în loc să plece ei de la conducerea partidului. ”Sunt liber să creez alături de colegii mei care au caracter, onoare, bun-simţ, decenţă şi respect faţă de cetăţeni o forţă care să redea din nou şansa României de a avea un proiect cu adevărat liberal, naţional, bazat pe valorile creştione de dezvoltare a României”, a anunţat Orban, despre intenţia de a face un nou partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

CITEȘTE ȘI Ludovic Orban, după excluderea din PNL: Sunt mândru, sunt onorat că sunt victima unei găşti demolatoare care a luat o decizie absurdă. Decizia de astăzi mă face un om liber să creez o construcţie politică sănătoasă

Au fost înregistrate 31 de voturi pentru excludere şi două voturi împotrivă.

Votul a fost secret.

Cel care a propus excluderea a fost liderul PNL Florin Cîţu, căruia, de altfel, Orban i-a spus că în curând nu va mai fi preşedintele PNL, au declarat surse participante la şedinţă.

Comisia de numărare a voturilor a fost formată din Monica Anisie şi Pavel Popescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.