Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis tinerilor liberali în discursul rostit la Gala TNL, că, deşi mulţi adversari îl atacă acuzându-l că îşi vopseşte părul, nu este aşa. "Aşa mi-a rămas părul, iar părul meu arată de fapt sufletul meu", a afirmat preşedintele liberal, adăugând că întotdeauna a avut un curaj nebun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să ştiţi că nu îmi vopsesc părul. Mulţi din adversari mă atacă că îmi vopsesc părul. Nu, aşa mi-a rămas părul, iar părul meu arată de fapt sufletul meu. Să ştiţi că sufletul meu, inima mea a bătut întotdeauna alături de voi, pentru că întotdeauna m-am simţit apropiat de tineri, întotdeauna am avut un curaj nebun", le-a spus Orban tinerilor liberali.

El a afirmat că întotdeauna s-a aruncat "cu capul înainte".

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Întotdeauna n-am avut înţelepciunea să îmi ţin gura la timp, întotdeauna am spus lucruri celor care deţineau funcţii de conducere care nu le-au convenit şi întotdeauna când era să mai urc o treaptă mi se dădea un brânci, trebuia să reiau urcuşul de la bun început", a declarat liderul PNL.

El a spus că politica impune sacrificii şi că în politică trebuie să îţi aperi convingerile, crezul, valorile, chiar şi atunci când toţi par să fie împotriva ta.

"Vă dau un singur exemplu. La constituirea USL, în cadrul delegaţiei permanente al Partidului Naţional Liberal, am fost singurul care a votat împotriva constituirii USL-ului. 90% în schimb, dintre colegii mei, când am discutat separat, mi-au împărtăşit punctul de vedere. Diferenţa a fost că eu am fost singurul care am avut curajul să votez împotriva unei propuneri a conducerii partidului, ştiind foarte clar că este o propunere care ne va cea pe termen mediu şi lung probleme extrem de mari şi vă spun un lucru pe care trebuie să îl ştie fiecare român. Odată cu alegerea mea ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, din casa Partidului Naţional Liberal, a dispărut definitiv stafia USL-ului, iar Partidul Naţional Liberal, din momentul alegerii mele, duce un război pe viaţa şi pe moarte cu cei care distrug sistematic România, ciuma roşie, cu clanul Dragnea şi cu toţi habarniştii şi ticăloşii care au ajuns în capul trebii fără să aibă nici un fel de chemare şi niciun fel de dragoste pentru poporul român", a spus Orban.

Ludovic Orban a primit sâmbătă seară din partea tinerilor liberali premiul intitulat "Liderul dreptei".

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.