Ludovic Orban a anunţat, luni, după primul Consiliu Naţiona al Forţei Dreptei, că Congresul partidului va avea loc în luna martie sau aprilie anul viitor, după finalizarea alegerilor în organizaţiile judeţene. Liderul Forţa Dreptei a mai spus partidul va apăra cota unică şi va respinge categoric orice tentativă de afectare a cotei unice de impozitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul Forţa Dreptei a anunţat că formaţiunea are deja jumătate din organizaţiile judeţene şi de sector constituite şi că în cele două luni de la constituirea partidului, s-a reuşit înfiinţarea de organizaţii în 24 de judeţe. 

Obiectivul partidului este, potrivit lui Orban, constituirea de filiale la nivelul tuturor judeţelor şi sectoarelor până la data de 1 iulie 2022. 

”Am stabilit practic persoectiva calendarilor de alegeri. Cel mai probabil după 1 septembrie vor începe constituirea de organizaţii locale prin Adunări generale şi după data de 1 octombrie, conferinţele judeţene”, a spus Orban, precizând că s-a stabilit, ca orizont de timp, organizarea Congresului în luna martie sau aprilie, în funcţie de constituirea organizaţiilor judeţene. 

În privinţa activităţii parlamentare, Orban a spus că partidul îşi propune să vină cu soluţii în toate domeniile. 

”Ne propunem ca în cursul acestui an să obţinem practic o recunoaştere la nivel european, noi vom depune cerere de înscriere în Partidul Popular European (PPE)”, a mai anunţat liderul Forţa Dreptei. 

Despre schimbarea impozitării în România, Ludovic Orban a spus că sunt categoric împotriva oricărei creşteri a impozitării. 

"Eu sunt consecvent angajamentelor pe care le-am luat faţă de cetăţenii români în alegeri. Suntem categoric împotriva oricărei creşteri a impozitării, de asemenea, apărăm cota unică şi vom respinge categoric orice tentativă de afectare a cotei unice de impozitare. Cota unică de impozitare este o reformă liberală, care a fost făcută în perioada 2005-2008, o reformă care a dat rezultate evidente în ceea ce priveşte echitatea fiscală pentru cei care muncesc şi vom apăra cu toată forţa cota unică de impozitare. Vom respinge orice tentativă de creştere a impozitării în România", a spus Orban, la Parlament. 

El a arătat că parlamentarii Forţa Dreptei pregătesc un proiect de lege pentru reducerea contribuţiilor, pentru că ”problema în România este constituită de taxarea prea mare a muncii”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.