Ludovic Orban a anunţat că Mircea Fechet a fost ales duminică preşedinte al filialei PNL Bacău. „Le doresc mult succes şi hotărâre în a dovedi băcăuanilor că opţiunea în favoarea Partidul Naţional Liberal este cea mai sigură cale către modernizarea şi dezvoltarea comunităţilor”, a adăugat liderul liberalilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„O echipă puternică şi determinată, condusă de Mircea Fechet, a fost aleasă astăzi de colegii liberali din Bacău. Le doresc mult succes şi hotărâre în a dovedi băcăuanilor că opţiunea în favoarea Partidul Naţional Liberal este cea mai sigură cale către modernizarea şi dezvoltarea comunităţilor. Le mulţumesc, totodată, pentru mesajele ferme de susţinere pe care le-am primit astăzi la Bacău, la finalul rândului de alegeri care a avut loc în filialele PNL din regiunea Nord-Est.
 
Au aflat de la mine că eu nu trebuie să fiu convins de faptul că Moldova are nevoie de investiţii. Eu ştiu lucrul acesta şi l-am arătat în cele 13 luni cât am girat funcţia de prim-ministru. Pentru mine este fundamental să dezvoltăm Moldova, pentru că echilibrul de dezvoltare între regiunile României este vital pentru România. Nu mai trebuie să acceptăm menţinerea decalajelor din guvernările PSD. Dezvoltarea Moldovei înseamnă pentru noi şi o şansă în plus ca Basarabia să se apropie de noi, poate până la o posibilă unire, dar şi o garanţie că cei care locuiesc în judeţele Moldovei vor avea aceeaşi şansă ca oricare alt cetăţean, şi aşa se va întâmpla.
 
Noi suntem, la ora actuală, în Uniunea Europeană partidul cu cea mai lungă istorie. Niciun alt partid politic din ţările UE nu se poate mândri cu trecutul şi cu istoria noastră. De la 1875, PNL a fost motorul dezvoltării României şi aşa trebuie să rămânem în continuare, dar trebuie să fim puternic ancoraţi în istoria noastră, în tradiţiile noastre, în obiceiurile specifice, în menţinerea identităţii şi a personalităţii poporului român.
 
Noi suntem un partid care nu are voie niciodată să îşi uite trecutul, şi care trebuie să se bată aşa cum s-a bătut Brătianu la negocierile pentru pace, riscându-şi funcţia de prim-ministru, pentru a apăra interesele fundamentale ale României.
 
Candidez pentru funcţia de preşedinte al PNL pentru că am convingerea că am capacitatea de a duce în următorii patru ani PNL spre victorii, exact aşa cum l-am condus spre victorie în aproape toate alegerile pe care le-am avut din 2017 şi până astăzi. Dau Partidului Naţional Liberal, aşa cum dau de 30 de ani, mintea mea, sufletul meu, inima mea, timpul meu, energia şi chiar şi viaţa mea, dacă este nevoie.
 
Nu există niciun fel de limită în efortul pe care sunt capabil să-l fac pentru a duce Partidul Naţional Liberal şi România acolo unde le este locul, pe primul loc!”, a scris Ludovic Orban, duminică pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.