Lucian Judele, viceprimar şi candidatul Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 3, şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 3, iar sâmbătă şi-a prezentat punctele principale din programul său de guvernare locală şi viitorii consilieri locali Dreapta Unită. La eveniment au participat parlamentari USR, Nicuşor Dan, primarul Capitalei, şi consilierii locali Dreapta Unită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnului Negoiţă îi este frică de voi, că împreună cu noi îl vom trimite acasă. Vreau să vă asigur că începând cu 9 iunie, în Sectorul 3, cetăţeanul va fi pe primul loc. Putem, cu resursele pe care sectorul le are, să construim un spital, să construim ''Şcoala Viitorului'', să construim creşe şi să avem grijă de spaţiile verzi. IOR este cea mai mare rană a Bucureştiului, cea mai mare rană pe care mafia imobiliară a făcut-o spaţiilor verzi. Rechinii imobiliari vor să betoneze acest parc, cu girul primarului Negoiţă. Vreau ca începând cu 9 iunie să trimitem acasă corupţii. Vreau să câştigăm împreună cu alianţa Dreapta Unită şi să modernizăm Bucureştiul”, a declarat Lucian Judele, candidatul Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 3, conform comunicatului de presă al USR.

De trei ani şi jumătate, Lucian Judele acţionează pentru a opri jafurile primarului Negoiţă, semnalând de fiecare dată abuzurile pe care le face acesta şi făcând demersuri în instanţă pentru a le pune capăt. Mai mult, Judele a propus de nenumărate ori în Consiliul Local proiecte în beneficiul cetăţenilor vulnerabili din Sectorul 3, proiecte pentru încurajarea performanţei în educaţie, precum şi proiecte pentru recuperarea Parcului IOR şi redarea acestuia către comunitate ca spaţiu verde. Toate aceste proiecte pot deveni realitate din 9 iunie, cu sprijinul cetăţenilor care vor vota pentru viitorul corect al Sectorului 3.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

„Când eşti în politică, un singur lucru pe care trebuie să-l faci este să vezi care sunt nevoile oamenilor şi să acţionezi în acest scop. Nu cred că locuitorii din Sectorul 3 au nevoie să schimbe borduri şi pavele pe nişte alei pe care le au deja. Nu cred că asta este ceea ce îşi doresc. Ei îşi doresc şcoli în care elevii să poată învăţa într-un singur schimb, creşe şi grădiniţe la care să-şi poată lăsa copiii, lucruri simple pe care administraţia locală de sector poate să le facă. Este o alegere într-un mod feudal de a face politică, în care îţi cumperi liniştea plătind televiziunile ca să nu vorbească de rău de tine şi în care îţi aduci apropiaţii şi îi faci directori în administraţii şi companii, şi o normalitate în administraţia publică în care vin nişte oameni care să rezolve problemele transparent. Este vorba de a ne despărţi, la 35 de ani de la Revoluţie, de un mod feudal de a face politică”,  a afirmat şi Nicuşor Dan, primarul Capitalei, potrivit sursei citate.

Alianţa Dreapta Unită Sector 3 va continua să promoveze o politică de toleranţă zero faţă de corupţie şi să depună eforturi pentru o administraţie transparentă şi responsabilă, în care interesele cetăţenilor sunt prioritare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.