Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat marţi, la lansarea candidaţilor liberali din judeţul Buzău, că administraţiile pesediste constat că nu şi-au propus să ţină resursa umană acasă şi să o valorifice local pentru dezvoltarea judeţului şi că este o lipsă totală de viziune. El a mai spus că un bun administrator de judeţ sau localitate se preocupă să fie bine locuitorilor, nu lui iar la Buzău, abordarea pe principiul ”merge şi aşa” nu mai convinge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Exodul aspre Bucureşti este o problemă pentru acest judeţ, care goleşte judeţul de tineri în general. Administraţiile pesediste constat că nu şi-au propus să ţină resursa umană acasă şi să o valorifce local pentru dezvoltarea judeţului. Este o lipsă totală de viziune. Liberalii în administraţiile pe care le conduc au demonstrat că au o viziune sănătoasă asupra dezvoltării şi focusul pe comunităţi şi cetăţean”, a declarat Lucian Bode. 

El a precizat că ”PNL aplică cel mai eficient model de dezvoltare iar acele comunităţi prosperă”. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Un bun administrator de judeţ sau localitate se preocupă să fie bine locuitorilor, nu lui. La Buzău, abordarea pe principiul ”merge şi aşa” nu mai convinge şi lumea începe să se convingă de asta. Efort minim, rezultate modeste. Altfel cum vă explicaţi că un judeţ cu potenţialul judeţului Buzău are indicatorii socio-economici sub media naţională în ceea ce priveşte PIB-ul pe cap de locuitor, cu 33% mai mic decât valoarea la nivel naţional, o rată a şomajului de peste 5%, cu mult peste media naţională şi o valoare a câştigului salarial mediu net cu 23% mai mică decât valoarea la nivel naţional”, a mai spus Bode. 

El a menţionat că acest parcurs trebuie inversat şi o poate face echipa liberală, cu un program ambiţios pro-investiţii şi cu profesionişti în administraţie.

”Faptul că A7, autostrada Moldovei, a fost relansată sub guvernarea liberală din 2020 nu mai este un secret nici pentru adversarii noştri”, a completat Bode. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.