Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi, la Parlament, că luni va avea loc o şedinţă a coaliţiei de guvernare, la care vor fi invitaţi premierul Mihai Tudose şi mai mulţi miniştri, pentru a vedea care sunt concluziile primei săptămâni de guvernare şi care este calendarul de acţiuni pentru perioada următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Luni vom avea o coaliţie în care va fi invitat primul-ministru şi o serie de membri din Cabinet, care va hotărî domnul Tudose, şi vom discuta după prima săptămâna de guvernare care sunt concluziile lor şi care e calendarul de acţiuni pentru perioada următoare”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat despre decizia premierului Mihai Tudose de a bloca angajările în administraţia centrală, liderul PSD a susţinut că „s-a scăpat robinetul la angajări” şi „nu este în regulă”.

„Da, pentru că s-au făcut foarte multe angajări, în condiţiile în care noi stabilisem, ca decizie strategică la începutul guvernării, în ianuarie, că vor avea loc diminuări de chetuieli de 10% din toată natura cheltuielilor publice şi se pare că s-a scăpat robinetul la angajări în administraţia centrală şi nu e în regulă”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.