Liviu Dragnea a afirmat că viaţa personală a oricărei persoane ar trebui să rămână privată. Acesta a venit cu o serie de precizări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că acesta s-ar fi despărţit de Irina Tănase. „Există schimbări în viaţa fiecăruia şi există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, aşa cum am făcut-o şi în viaţa politică. Ştiu bine ce fac şi de ce şi întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a mai declarat fostul lider al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor şi poveştilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile şi care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situaţia dezastruoasă în care se află ţara, voi face două precizări: 1. Viaţa personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea şi pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relaţiile şi alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată şi nu o să încep acum. Există schimbări în viaţa fiecăruia şi există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, aşa cum am făcut-o şi în viaţa politică. Ştiu bine ce fac şi de ce şi întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea, marţi pe Facebook.
 
El a precizat că a petrecut Ziua de Sfântul Nicolae împreună cu copiii săi.
 
„2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ştefănescu. Orice altă «ştire» e o prostie. Înţeleg nevoia de a acoperi ştirile cu adevărat importante din viaţa politică actuală cu "senzaţional" şi cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele şi problemele românilor sunt altele şi ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma ţării”, a completat Dragnea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.