Liderul USR Vrancea, Cosmin Timofte, căruia preşedintele Dan Barna i-a cerut retragerea de pe ”lista USR la guvernare”, nu comentează decizia şefului formaţiunii şi spune că în interiorul organizaţiei pe care o conduce mai sunt lucruri de clarificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul USR Vrancea, Cosmin Timofte, a declarat, joi, pentru News.ro, că situaţia excluderilor din rândul organizaţiei este în curs de soluţionare.

“Este o situaţie a noastră, în interiorul USR, care este în curs de soluţionare. Sunt nişte lucruri pe care urmează să le clarificăm ulterior, nu sunt clarificate”, a afirmat Cosmin Timofte.

Acesta nu a explicat motivele care au determinat excluderea mai multor persoane şi a refuzat să comenteze decizia lui Dan Barna care i-a cerut retragerea de pe ”lista USR la guvernare”. 

Preşedintele USR, Dan Barna, a cerut liderului filialei Vrancea a partidului, Cosmin Timofte, retragerea de pe ”lista USR la guvernare” după ce Timofte a decis excluderea din partid a mai multor persoane. ”Indiferent de motivele temeinice sau nu avute în vedere pentru această decizie, asumarea ei în campanie electorală ridică o problemă principială majoră”, susţine Barna.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.