Liderul senatorilor USR, Radu Mihail a comentat, miercuri, în plen, demisia lui Florin Cîţu de la şefia Senatului, el întrebându-l dacă l-a sunat preşedintele Klaus Iohannis să îl informeze că nu mai este preşedinte şi precizând că adevărata echipă câştigătoare din PNL este PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul senatorilor USR, Radu Mihail a cerut să intervină de la tribună, după anunţul Alinei Gorghiu că va prelua interimar şefia Senatului, după demisia lui Florin Cîţu. 

”Domnul Cîţu a ajuns în fruntea Senatului prin mult trâmbiţata echipă câştigătoare. Astăzi se vede foarte clar că singurii câştigători din PNL sunt PSD. De curiozitate, domnule Cîţu, v-a sunat domnul Iohannis să vă informeze că nu mai sunteţi preşedintele Senatului?”, a spus Mihail. 

El a precizat că ”ceea ce urmărim astăzi este o bătaie de joc la adresa acestei instituţii, pentru că a doua funcţie în statul român este decisă la o şuetă într-un colţ, de partidele din coaliţie, sub oblăduirea domnului Iohannis”. 

”Acest circ este şi mai trist pentru că adevărata echipă câştigătoare din PNL este PSD”, a mai spus Radu Mihail. 

Plenul Senatul a luat act, miercuri, de vacantarea postului de preşedinte, după demisia lui Florin Cîţu, interimatul fiind preluat, în urma unei decizii a Biroului Permanent al acestei Camere, de către senatorul PNL Alina Gorghiu.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.