Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD nu a dorit să „alimenteze” nemulţumirea minerilor din Valea Jiului care nu şi-au primit salariile şi că nu doreşte să „alimenteze un necaz” al oamenilor. În acest context, el a explicat ce îşi doreşte de la PSD, menţionând printre altele „bunul simţ” al lui Ion Iliescu şi organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vreau să vă zic un lucru. Ce-mi doresc eu de la PSD. Să ştiţi că îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Să ştiţi că îmi doresc şi profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase în partid, înapoi. Îmi doresc şi aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta, îmi doresc şi organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea, şi, nu în ultimul rând, îmi doresc şi diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană”, a afirmat Marcel Ciolacu duminică seară, la Antena 3.  
El a explicat care este motivul pentru care social-democraţii nu au procedat ca alţi politicieni, care au mers în mijlocul minerilor care protestează la suprafaţă, la sediul exploatării miniere de la Lupeni. 
„Când stai pe o bombă socială, nu e cazul să o alimentezi. Mai ales de către un partid de talia Partidului Social Democrat. Nu trebuie să foloseşti un necaz al oamenilor, trebuie să ieşi să spui adevărul”, a mai declarat Ciolacu. 
Liderul social-democrat consideră că soluţia pentru problemele minerilor nu este ca aceştia să se deplaseze la Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.