Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, despre comasarea alegerilor în 2024, că e bine să existe o discuţie, el precizând că nu şi-au făcut o opinie pe acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că e bine să avem o discuţie. Nu ne-am făcut o opinie pe acest subiect”, a spus preşedintele PSD.

El a precizat că sunt nişte recomandări a Comisiei de la Veneţia şi o decizie a CCR”. ”De aceea, e o temă nouă. Dar ştiu că în 2024 avem toate alegerile. Începem cu europarlamentarele şi terminăm cu cele pentru funcţia de preşedinte. Aşa sunt cronologic. Eu nu funcţionez să începem să gândim cu ceva care este în mijloc. De obicei, eu plec de la capete”, a mai comentat Ciolacu. Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat luni, despre comasarea alegerilor în 2024, că sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate în coaliţie.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Poţi să suprapui localele cu parlamentarele, poţi să te gândeşti la suprapunerea parlamentarelor cu prezidenţialele”, a arătat ea, precizând că nu crede că e în beneficiul societăţii româneşti să blocăm tot anul 2024, pentru că în mai-iunie vom avea alegerile europarlamentare, vom avea alegerile locale în septembrie, pe urmă ai parlamentarele şi prezidenţialele cu cele două tururi”, a spus ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.