Liderul judeţean al PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, consideră că demersul partidului de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu şi cabinetului său este unul corect, care are la bază o evaluare a guvernării, iar Grindeanu trebuie să demisioneze pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată desemna un alt premier de la PSD. Căprar ar susţine o moţiune împotriva Guvernului, dar nu ştie dacă va fi depusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dorel Căprar a declarat, joi, pentru News.ro, că este de partea partidului în deciziile luate în ultimele zile.

”Sunt de partea partidului şi cred că decizia luată, privind retragerea sprijinului pentru premierul Sorin Grindeanu, este una corectă”, a spus deputatul.

Căprar a adăugat că nu i se pare normal ca Grindeanu ”să meargă în continuare cu aceeaşi poveste că va demisiona doar dacă va fi desemnat un alt premier PSD”.

”Înainte ca preşedintele Iohannis să poată desemna un alt prim-ministru de la PSD, Grindeanu trebuie să demisioneze. Povestea sa cu demisia doar dacă primeşte asigurări în acest sens nu este normală”, a spus deputatul PSD.

Întrebat de corespondentul News.ro dacă regretă totuşi schimbarea guvernului, având în vedere că PSD Arad în toate poziţiile publice a lăudat performanţele cabinetului Grindeanu, Dorel Căprar a răspuns: ”Nicio criză politică nu este bine venită, dar atât timp cât există o evaluare a activităţii guvernului, iar spiritele s-au încins, nu mi se pare normală atitudinea lui Grindeanu. Trebuia să-şi însuşească criticile, să dea dovadă de maturitate politică. Miza partidului este doar programul de guvernare”.

Întrebat dacă va susţine o eventuală moţiune împotriva guvernului în cazul în care Grindeanu nu demisionează, Căprar a răspuns afirmativ.

”Nu ştiu dacă se va depune o moţiune, dar dacă se va întâmpla asta, o voi vota”, a spus liderul PSD Arad.

Referitor la persoana care ar fi potrivită să conducă un alt guvern, Căprar a spus că nu poate nominaliza, urmând ca PSD să propună mai multe nume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.