Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că îl va susţine pe Cristian Buşoi pentru funcţia de preşedinte al PNL, la nivel naţional, printre motivele expuse numărându-se experienţa politică şi viziunea modernă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintee PNL Timiş, Nicolae Robu a scris pe pagina sa de Facebook că a decis să fie alături de Cristian Buşoi în alegerile interne ale PNL, fiind ”convins că e opţiunea cea mai bună pentru partid, la momentul actual”.

Nicolae Robu a expus şi cinci motive pentru care a luat această decizie. Astfel, primul motiv este că ”a dat importanţa cuvenită şcolii, formării sale ca profesionist, intelectual şi politician, iar portofoliul său de studii oglindeşte asta cât se poate de convingător”.

Al doilea motiv îl reprezintă bogata experienţă politică pe care o are Cristian Buşoi.

”Are o bogată experienţă politică, deşi este tânăr - 39 de ani - intrând de tânăr în partid şi deţinând, apoi, pas cu pas, aşa cum le stă bine celor ce aspiră să ajungă la vârf, toată paleta de funcţii ierarhice, mai întâi la organizaţiile de studenţi şi de tineret (CSL, TNL), apoi la seniori, la început la nivel judeţean - în Mehedinţi şi Timiş -  iar apoi la nivel naţional. În ultimii ani, a condus organizaţia PNL Bucureşti, mai întâi ca preşedinte interimar, apoi ca preşedinte ales şi a fost numit prin vot de către BPN drept secretar general naţional interimar”, a scris Robu.

Robu mai spune că pe Buşoi îl recomandă şi experienţa de parlamentar şi europarlamentar, dar şi că are o ”viziune modernă”.

”Are viziune şi o viziune modernă asupra modului în care trebuie făcută marea politică: cu deschidere, şi nu în izolare, cu concentrare pe mizele mari, ale ţării, ale comunităţilor de la diferitele niveluri şi ale cetăţeanului însuşi, şi nu cu irosire în teme mărunte şi dispute politicianiste derizorii”, a mai scris Robu.

Cel de-al cincilea motiv expus de Nicolae Robu este acela că ”este un bun comunicator. Are excelente abilităţi de relaţionare, prin care şi-a construit şi va fi capabil să construiască în viitor şi pentru partid conexiuni importante, în ţară şi în străinătate. Pentru toate acestea, opţiunea mea pentru funcţia de Preşedinte PNL pentru mandatul 2016 - 2020 este Cristian Buşoi”, a scris Robu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.