Preşedintele PNL Călăraşi Ciprian Pandea a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu pentru şefia formaţiunii pentru că obiectiivele sale şi ale colegilor liberali, promisiunile pe care le-au luat în faţa călărăşenilor „pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîţu şi parteneriatului Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL”. Premierul Cîţu i-a urat lui Ciprian Pandea bun venit „în echipa câştigătoare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE „Felicitări, Ciprian! PNL Călăraşi, bine ai venit în Echipa Câştigătoare!”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook. 

ŞTIREA INIŢIALĂ „Am ales să fac politică având un singur gând - acela de a pune umărul la dezvoltarea judeţului nostru. Am candidat la funcţia onorantă de Senator al României şi am obţinut mandatul din partea dumneavoastră cu acelaşi gând, dezvoltarea Călăraşiului. Am obţinut, cu sprijinul primarilor liberali, funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Călăraşi având acelaşi obiectiv central, dezvoltarea comunităţilor locale, dar şi câştigarea alegerilor în 2024. Obiectivele mele, obiectivele colegilor mei liberali, promisiunile pe care ni le-am luat în faţa călărăşenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîţu şi parteneriatului Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL. Îl susţin, aşadar, pe Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al PNL, susţin proiectul său de modernizare şi reformare ale partidului, proiect care vizează, de fapt, modernizarea României. Sunt sigur că peste 3 ani ne vom prezenta în faţa călărăşenilor cu fruntea sus şi cu noi proiecte pentru viitor!”, a scris Ciprian Pandea, marţi pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.