Liderul deputaţilor PMP, Marius Paşcan, a afirmat, miercuri, la dezbaterile din Parlament, că ”gestionarea deficitară a pandemiei se vede de la o poştă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu tot respectul pentru Guvernul Ludovic Orban, pentru care PMP a votat de două ori, gestionarea deficitară a pandemiei se vede de la o poştă. Avem cel mai mare număr de infectări raportat la suta de locuitori, dintre ţările europene”, a afirmat Marius Paşcan, la dezbaterile din Parlament, pe tema deschiderii şcolilor şi organizării alegerilor.


”PMP solicită instituţiilor statului să îşi facă datoria, iar toţi cei responsabili trebuie să răspundă penal. Îi observ pe cioclii veseli de la PSD cum jubilează satisfăcuţi şi calculând nota de plată pe care trebuie să o plătească PNL. Din postura mea de profestor, le spun şi celor de la PSD şi celor de la PNL – îmi pare rău, dar aţi merita să rămâneţi corigenţi, să nu treceţi examenul alegerilor locale”, a mai afirmat liderul deputaţilor PMP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.