Liderul AUR George Simion a anunţat că, în semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii AUR nu vor participa la sesiunea de vot final de miercuri şi vor sta în afara sălii de plen, avertizând că acţiunea lor s-ar putea permanentiza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii AUR nu vor participa la votul final de astăzi şi vor sta în afara sălii de plen. Dacă se tergiversează în continuare procedura prevăzută în Constituţie, protestul nostru se va permanentiza”, a transmis miercuri preşedintele AUR George Simion.
Marţi, parlamentarii AUR au organizat un protest în plen, cerând dezbaterea moţiunii de cenură susţinute alături de USR PLUS.
 
Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat recent că încearcă, împreună cu şeful Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, să convoace plenul reunit al Parlamentului, pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură depuse de USR PLUS şi AUR.
Moţiunea a fost prezentată în plenul Camerelor reunite, însă calendarul dezbaterii acesteia nu a putut fi aprobat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.