Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat, duminică seară, după aflarea rezultatelor exit-poll, că social-democraţii au obţinut ”o victorie zdrobitoare” şi că este "foarte conştient de responsabilitatea enormă" pe care le-au dat-o românii astăzi, adăugând că trebuie "răsplătită prin fapte, printr-o guvernare coerentă care să facă exact ceea ce s-a spus în programul de guvernare".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem un exit-poll care arată o victorie zdrobitoare a PSD, ceea ce mă bucură. Înseamă că românii au votat cu seriozitate, au votat un program serios, realist care în următorii patru ani va fi pus în practică. Lucrurile stau, din acest punct de vedere, foarte bine pentru noi şi asta înseamnă, totodată, şi o mare responsabilitate", a afirmat liderul PSD Timiş.

El a adăugat că este "foarte conştient de responsabilitatea enormă" pe care le-au dat-o românii astăzi şi care "trebuie răsplătită prin fapte, printr-o guvernare coerentă care să facă exact ceea ce s-a spus în programul de guvernare.

"În rest, sunt extrem de atenţi la tot ceea ce înseamnă  numărătoare paralelă. Aici vorbesc ca preşedinte PSD Timiş, toţi colegii mei sunt angrenaţi în acest proces, suntem încrezători inclusiv în ceea ce înseamnă rezultatul în Timiş. Fac apel la decenţă şi responsabilitate. Dacă acest vot masiv pentru PSD se va confirma şi eu cred că aşa va fi, asta înseamnă o responsabilitate enormă care apasă pe umerii noştri”, a mai spus Grindeanu.

PSD a obţinut 45,8% din voturi, PNL -20,8 %, iar USR -9,2 % la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES prezentat de Digi 24 în baza datelor de la ora 20.00, în timp ce la Senat scorurile sunt PSD - 45,3%, PNL -20,7% şi USR -9,3. PSD a obţinut 45% din voturi, PNL - 21%, iar USR - 8% , potrivit rezultatelor exit poll-ului CURS-Avangarde, făcut la comanda PS News şi prezentat de Antena 3. Au mai trecut pragul electoral, potrivit exit poll-ului, ALDE-6%, UDMR-6% şi PMP-6%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.