Liderii PNL sunt reticenţi în a-l accepta pe prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu în viitorul Guvern, au declarat surse din conducerea partidului pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit acestora, prezenţa lui Grindeanu în guvern ar asocia PNL cu adoptarea OUG 13, care a scos sute de mii de oameni în stradă începând cu 2017.

Sursele liberale au mai explicat că, în discuţiile de marţi cu PSD, liberalii nu au transmis nimic legat de Grindeanu, dar Florin Cîţu a subliniat că dacă social-democraţii pun condiţii pentru numele viitorului premier, atunci şi PNL are o listă lungă de nume de pesedişti pe care nu-i vrea în guvern.

Social-democraţii au declarat public că nu-l vor accepta pe Florin Cîţu ca premier al viitorului guvern.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi seară că Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, pe care i-a descris drept "prim miniştri în guverne cu performanţă", vor face parte din Executiv, fără a preciza însă pentru ce portofolii sunt propuşi.

"E o situaţie atât de explozivă şi social, şi economic, şi sanitar încât nu mai avem timp să inventăm oameni în actul de guvernare”, a explicat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.