Conducerea PNL a discutat, marţi, în şedinţă, despre mai multe măsuri precum interzicerea cumulului pensie salariu şi majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani, au precizat surse liberale pentru News.ro. Liberalii vor să prezinte aceste propuneri în coaliţie, partidele aflate la guvernare urmând să se reunească de la ora 18.00 pentru a discuta priorităţile sesiunii legislative care a început astăzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderii PNl au discutat despre proiectul de lege care interzice cumulul pensiei cu salariu, dar şi despre posibilitatea de a majora vârsta de pensionare la 70 de ani.

Dacă ar exista un consens în coaliţie, ar urma ca acest proliect să fie asumat de Guvern, în Parlament, pentru a nu fi atacat la CCR. 

O altă discuţie din coaliţie ar urma să vizeze proiectul privind formularul electronic care trebuie completat la intrarea în ţară (PLF) şi modalitatea de a îmbunătăţi acest proiect, pentru a nu se mai ajunge la amenzile care au fost primite de mulţi români, deşi completaseră acest formular. 

Şedinţa coaliţiei va avea loc marţi, de la ora 18.00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.