Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, afirmă că reprezentanţi ai PNL au încercat să o „racoleze”, promiţându-i deblocarea unui proiect important pentru oraş. „Le-am spus că le-aş face un compliment dacă le-aş spune că sunt mafioţi. Sunt doar nişte interlopi”, a spus Lasconi care a făcut piublcie şi numele celor care au abordat-o pentru a discuta acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Da, au încercat cei de la PNL şi nici nu mai vreau să mai discut despre asta. Din punctul meu de vedere, au făcut-o cu un sistem mafiot. De la PNL au venit să mă racoleze şi au spus că dacă vreau să văd buna lor credinţă o să deblocheze bulevardul (lucrările la bulevardul Pardon, cea mai importantă stradă din Câmpulung, blocate prin demersuri făcute în instanţă de prefectul de Argeş – n.r.)”, a afirmat Elena Lasconi sâmbătă, în emisiunea Insider Politic, la Prima TV. 
Ea i-a catalogat pe cei care au vrut să o convingă să intre în PNL drept „nişte interlopi politici”. 
Întrebată cine au fost liberalii care au contactat-o pentru a o convinge să li se alăture în partid, Lasconi a spus că este vorba despre fostul membru al PNL Ben Oni Ardelean şi Dan Radu Ruşanu. 
„Oricum se laudă că el i-a pregătit pe toţi cei care conduc acum PNL-ul şi că i se spune «Unchiul» nu? (...) Nu ai ce să vorbeşti cu genul ăsta de oameni. Adică... ai coloană vertebrală sau nu mai ai, sau eşti nevertebrată sau eşti cum bate vântul sau nu ştiu cum ai putea să fii. Le-am spus că le-aş face un compliment dacă le-aş spune că sunt mafioţi. Sunt doar nişte interlopi”, a adăugat Lasconi. 
Ea a precizat că, din moment ce deschide lista de candidaţi a USR pentru alegerile europarlamentare, se aşteaptă ca adversarii săi politici să o „calce pe cap”. 
„Ştiu că, acum fiind şi pe primul loc pe lista de europarlamentare, o să încerce şi mai tare să mă calce pe cap, să îmi inventeze ceva, nu ştiu, orice. Mă aştept la absolut orice. Nu-mi este frică de nimic, de absolut nimic. De asta sunt, într-un fel, periculoasă”, a adăugat Lasconi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.