Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, întrebat dacă aşteaptă demisii după tragediile recente, în contextul afirmaţiilor pe care le făcuse după tragedia de la Colectiv, că de data aceasta, autorităţile şi Guvernul au intervenit cu rapiditate şi crede că au fost luate măsurile care au putut fi luate. ”Mai departe, vedem ce aduce o analiză politică”, a completat şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful statului a fost întrebat dacă aşteaptă demisii în urma tragediilor din ultima perioadă, în condiţiile îb care, după tragedia de la Colectiv, afirma că a fost nevoie să moară oameni ca să demisioneze guvernul.

”De data aceasta, autorităţile şi Guvernul au intervenit cu rapiditate şi cred că au fost luate măsurile care au putut fi luate. Mai departe, vedem ce aduce o analiză politică.”, a spus şeful statului.

Întrebat dacă este mulţumit de modul în care a gesionat situaţia la Crevedia şeful DSU, Raed Arafat, Klaus Iohannis a răspuns: ”Toate relatările pe care le-am primit şi toate explicaţiile şi de la pompierii răniţi m-au dus la concluzia că s-a acţionat corect”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.