Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de decorare a lui Musi-Mihail Cernea, Evron Jehuda şi Moshe Yassur, supravieţuitori ai Pogromului de la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astfel, în semn de deosebit respect pentru suferinţele îndurate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru înalta ţinută morală de care au dat dovadă de-a lungul vieţii, precum şi pentru eforturile depuse pentru păstrarea vie a memoriei victimelor Holocaustului – o tragedie pe care omenirea nu trebuie să o mai cunoască, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler domnului Cernea Musi-Mihail, domnului Evron Jehuda şi domnului Moshe Yassur”, arată Administraţia Prezidenţială.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc în şedinţă solemnă pentru comemorarea victimelor Progromului de la Iaşi va avea loc miercuri, de la ora 14.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.