Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că este un fapt foarte îngrijorător că avem tot mai multe semnale că sunt elevi care consumă substanţe interzise. Întrebat dacă ar fi de acord cu introducerea de teste antidrog în şcoli, şeful statului a spus că este o variantă să se încerce introducerea de teste, sigur, cu acceptul părinţilor. Nu putem să stăm şi să observăm fenomenul şi să nu facem nimic. Ceva trebuie găsit în sensul şi să educăm pentru a preveni consumul de droguri, dar şi să fim mai fermi şi să detectăm pe care care nu înţeleg cu bineţe, a mai spus preşedintele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un fapt îngrijorător, foarte îngrijorător că avem tot mai multe semnale că sunt elevi care consumă substanţe interzise. Şi atunci este o variantă să se încerce introducerea de teste, sigur, cu acceptul părinţilor şi aşa mai departe”, a spus preşedintele, la Spitalul Floreasca, după ce a vizitat răniţii din incendiul de la Crevedia.

Nu putem să stăm şi să observăm fenomenul şi să nu facem nimic. Ceva trebuie găsit în sensul şi să educăm pentru a preveni consumul de droguri, dar şi să fim mai fermi şi să detectăm pe care care nu înţeleg cu bineţe”, a mai spus şeful statului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.