Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la finalul întâlnirii de sâmbătă că cu voluntarii SMURD şi studenţi medicinişti voluntari la Detaşamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din Bucureşti, că este extraordinar că avem în România mii şi mii de voluntari care se implică în foarte multe activităţi. De Ziua Internaţională a Voluntarului, şeful statului a precizat că aceştia sunt exemple demne de urmat, iar ajutorul voluntarilor în aceste luni de pandemie a fost unul extrem de valoros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am dorit astăzi să mă întâlnesc cu o echipă de tineri excepţionali, cei care sunt în spatele meu, sunt voluntari. Astăzi este Ziua Internaţională a Voluntarului şi ţin să îi felicit şi pe cei care sunt astăzi împreună cu mine aici, dar şi cei care nu sunt astăzi aici. Este un lucru extraordinar că avem în România mii şi mii de voluntari care se implică în foarte multe activităţi. Îi felicit pe toţi astăzi de Ziua Voluntarului şi îmi exprim toată aprecierea şi gratitudinea pentru implicarea lor. Ei sunt exemple demne de urmat şi chiar în aceste săptămâni şi luni dificile de pandemie ajutorul lor a fost extrem de valoros. Tot despre implicare vorbim şi mâine. Mâine suntem chemaţi să ne implicăm cu toţii, prin vot, pentru viitorul României. Aşadar, mâine mergem cu toţii la vot”, a declarat Klaus Iohannis, sâmbătă, după întrevederea cu voluntarii SMURD şi studenţi medicinişti voluntari la Detaşamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din Capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.