Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, despre vinovatul moral al accidentului de la Crevedia, că Klaus Iohannis, despre vinovatul moral de la Crevedia, că nu vrea să dea răspunsuri în locul autorităţilor competente dar nu acceptă să se spună la sfîrşit că au fost accidente. ”Trebuie îmbunătăţite sistemele şi nici o analiză politică nu trebuie evitată”, a mai spus şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu vreau să dau eu răspunsuri în locul autorităţilor competente. Ştiţi foarte bine că şi procurorii au deschis dosare, şi la Interne se fac verificări. Aşteptăm aceste rezultate, dar ce am vrut să transmit tuturor este că: nu accept să se spună la sfârşit asta e, au fost accidente”, a spus preşedintele, întrebat cine este vinovatul moral al tragediei de la Crevedia.

Şeful statului a continuat: ”Trebuie îmbunătăţite sistemele şi da, bănuiesc unde vreţi să bateţi, nici o analiză politică nu trebuie evitată”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.