Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi seară, decretul privind numirea lui George Ciamba în funcţia de ministru delegat al Afacerilor Europene. Depunerea jurământului va avea loc, miercuri, de la ora 10.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Prezidenţială a anunţat, marţi seară, că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui George Ciamba ca ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc miercuri, 14 noiembrie, la ora 10:00.

George Ciamba îl va înlocui pe Victor Negrescu ca ministru delegat al Afacerilor Europene, conform deciziei luate marţi de conducerea PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, în cursul zilei de marţi, că va răspunde repede nominalizării lui George Ciamba pentru funcţia de ministru delegat al Afacerilor Europene.

”Cu dl Ciamba am mai lucrat, este un bun expert în afaceri europene, am colaborat bine până acum şi cred că este foarte important să dau repede o rezoluţie pe această propunere, ca să ne mişcăm odată”, a afirmat Klaus Iohannis.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.