Liderul UDMR, Hunor Kelemen, spune că niciunul dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa prezidenţială nu a solicitat sprijinul comunităţii maghiare şi astfel nu va face campanie pentru niciunul dintre ei, dar îi îndeamnă pe alegătorii formaţiunii să meargă la vot. Kelemen Hunor a spus, însă, că el îl susţine, cu ştampila în mână, pe candidatul Partidului Popular European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Au trecut trei zile de la alegerile prezidenţiale din primul tur. În aceste trei zile, nimeni dintre cei care intră în turul doi nu au cerut sprijinul nostru, nu au cerut sprijinul comunităţii maghiare pentru turul doi. În aceste condiţii, dacă nu au cerut sprijinul nostru nu putem susţine aceşti candidaţi, nu putem face campanie pentru niciunul dintre ei. Noi avem încredere în înţelepcunea alegătorilor noştri, suntem convinşi că vor lua decizia cea mai bună şi îi rugăm să meargă la vot pentru că participarea la vot este foarte, foarte importantă la orice scrutin, la orice alegeri, indiferent că sunt parlamentare, europarlamentare, prezidenţiale, locale sau referendum noi am fost consecvenţi şi am spus participaţi la vot”, a declarat Hunor Kelemen, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El crede că electoratul UDMR va decide cum este mai bine în acest tur doi al alegerilor prezidenţiale.

Hunor Kelemen a mai spus că îl va susţine cu ştampila în mână pe candidatul Partidului Popular European, dar nu va face campanie pentru acesta şi că este necesară o dezbatere electorală între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.