Preşedintele UDMR şi candidatul acestei formaţiuni la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor a declarat, la Arad, că îşi doreşte un pact în care toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale să se angajeze că nu vor jigni şi îşi vor baza discursurile pe programe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul UDMR, Kelemen Hunor a declarat, într-o conferinţă de presă la Arad, că în această  perioadă se poate face un singur pact între candidaţii la alegerile prezidenţiale.

”Toamna aceasta toată lumea propunea un pact – din motive politice, evident. Consider că în această perioadă dinaintea alegerilor prezidenţiale se poate face un singur pact, între toţi candidaţii. Acesta nu ar trebui să fie legat de politică, pentru că înainte de alegeri orice propunere de pact este doar un exerciţiu de imagine. Eu propun, mai degrabă, un pact prin care toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale acceptă o campanie fără atacuri la persoană, fără jigniri şi cu discursuri bazate pe proiectele şi programele candidaţilor”, a declarat Kelemen Hunor.
Candidatul la prezidenţiale al UDMR crede că prin acest gest ar putea fi redată credibilitatea clasei politice. 
”Să încercăm să redăm credibilitatea clasei politice, să facem un efort să restabilim încrederea în cei care conduc soarta comunităţii.  Noi vom vorbi despre proiectul nostru de ţară, adresat românilor şi maghiarilor, tuturor cetăţenilor României”, a mai spus Kelemen Hunor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.