Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat marţi, despre alegerile prezidenţiale, că nu se poate să ai polul de dreapta cu un candidat de dreapta şi polul de stânga cu un candidat tot de dreapta, fiindcă atunci nu va avea ce vota electoratul de stânga, al PSD-ului. El a precizat că aproape sută la sută PNL nu va avea de ales în privinţa candidatului comun al alianţei la prezidenţiale, adăugând că PSD a jucat foarte bine această carte a alianţei de stânga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a declarat în emisiunea Insider Electoral de la Prima News, că polul de dreapta va avea un candidat şi pe partea cealaltă, a alianţei PSD-PNL, trebuie să fie un caniddat de stânga.

”Aici intră PNL într-o încurcătură foarte mare. Nu se poate să ai polul de dreapta cu un candidat de dreapta şi polul de stânga cu un candidat tot de dreapta, fiindcă atunci ce face electoratul de stânga, al PSD-ului? Aproape sută la sută PNL nu va avea de ales”, a subliniat preşedintele UDMR, el adăugând că trebuie să fie un om de stânga, astfel că altfel nu funcţionează electoral, politic.

El a mai spus că ”PSD a jucat foarte bine această carte a alianţei de stânga”.

Întrebat ce câştigă PSD, Kelemen Hunor a spus: ”Timp, pentru prezidenţiale şi linişte pentru guvernare. PSD, altfel, cu cine se alia? Nu avea prea multe soluţii pe partea de stânga”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.